joi, 9 septembrie 2010

'Cuz i care so much about you...

E vineri seara..cam ora 11. Intru pe mess să.l caut. Nu e online, poate pentru că e pe hi5. Intru şi acolo, dar nu este. Devin îngrijorată. Îl sun.."Abonatul nu poate fi contactat". Fuck!!! Iar îl are închis..:o3 Îi întreb pe toţi prieteni lui..nici unul dintre ei nu ştie nimic de Lex de ceva timp. Frate ce s.a întâmplat cu el?:-s Ştiu că.i place să ne bage în sperieţi..da' nici chiar aşa.:o3 Mi.e dor de el. Simt ca şi cum o parte din mine nu mai e..mă simt singură. Îmi lipseşte atât de mult fraza "hai pui linişteşte.te, totu' o să fie bine:o3!" care mă ajuta mereu când eram în vreo pasă mai proastă.:( Acum a venit rândul meu să mă revanşez.

Îmi trag repede blugii pe mine, un hanorac şi ies pe uşă.Mă îndrept spre casa lui. Pe drum mă gândesc la tot ce e mai rău..:o3 şi nu vreau asta! Dar pur şi simplu îmi fuge gândul la fel şi fel de idioţenii. Sunt în faţa uşii. Încerc să bat, dar pentru un moment ezit, apoi lovesc cu forţă uşa de 3 ori. Nici un răspuns. Îl sun: "Abonatul nu poate fii contactat", încerc să apăs pe clanţă, iar uşa, surprinzător, se deschide.
Intru încet în casă, ochii plimbându.mi.se în toate direcţiile atenţi la orice mişcare. La prima vedere totu' pare ok, exceptând un singur lucru: liniştea sinistră. În bucătărie nimeni, camera lui goală. Atunci unde e?:-s Intru în baie, camera fiind mare arunc o privire rapidă apoi ies. Dar, nici bine nu închid uşa, că.mi tresări o idee. În baia propriu-zisă nu e, ok..cada! Draperia era trasă..o dau deoparte. Un fior de gheaţă m.a trecut pe şira spinării. Eram total îngheţată! Era acolo. Probabil dormea sau îi era foarte rău..nu puteam desluşi nici măcar un cuvânt din ce încerca să zică. Îl târăsc până în camera sa..pentru că nu se putea ţine pe picioare, iar eu eram prea firavă pentru greutatea lui. Încerc să.l pun în pat. No chance! E prea greu. Îl întind pe jos şi încerc să vorbesc cu el.

Eu: Lex..Lex!! Ce ai? Vorbeşte!!
Lex: ....
Eu:Lex! Hai, te rog! Zi.mi ce s.a întâmplat.
Lex: Am...fumat.
Eu: Vezi în ce stare eşti? Din cauza aia!! Ai promis că n.o mai faci!
Lex: N.am...putut!
Eu:Poţi dacă ai voinţă. Mergem la spital! Acum!
Lex: Nu, te rog! Îmi revin aici..apoi..
Eu:Bine, cum vrei. Eu sunt aici.
Şi adoarme. Iar eu stăteam şi mă uitam la el..părea liniştit, când eram acolo şi dintr.o dată simt cum mâna lui o strânge puternic pe a mea, deschide puţin ochi, schiţează un zâmbet cu ultimele forţe şi adoarme. Peste ceva timp mă trezesc întinsă pe podea, lângă el, ţinându.l în continuare de mână, el era încă adormit, dar se vedea că se simte mult mai bine, apoi îi spun:
Eu:Hai să te pun în pat.
Lex:Stai liniştită, mi.e bine şi aici.
Eu:Cum îţi mai e?:o3
Lex:Acum mult mai bine.;;) Mulţumesc că.ţi pasă!
Eu:Întotdeauna mi.a păsat.:o3
Lex:Da' cum de ţi.a venit ideea să vii până aici?
Eu:Trebuia să dau de tine,nu? Aşa că uite.mă!
Lex:De ce faci toate astea?
Eu:Pentru că îmi pasă,boule! D.aia. Acum explică tot..
Lex:Era nervos, m.am certat cu tata şi cu Robb..
Eu:Pentru atâta lucru te distrugi? Nu merită! Chiar deloc.
Lex:Am cedat nervos. Îmi pare rău.:o3
Eu:Mie.mi ceri scuze? Nu trebuie să.mi ceri mie..nu mie îmi faci rău, ci ţie! Bine..fizic..logic că.mi faci şi mie rău..când te văd aşa.:o3 Hai să mergem la spital!
Lex:Nu, te rog! Nu vreau acolo, nu suport să mă văd închis în camera aia.8-)
Eu:De ce nu te.ai gândit la asta înainte să fumezi?
Lex:Eram orbit de furie..nu vreau acolo te rog. Promit că nu mai fumez never!
Eu:Aşa ai spus şi ultima dată, boy. Şi uite.te la tine acum..
Lex:Acum chiar vorbesc serios, numai nu mă duce acolo.:o3
Uitmându.mă în ochii lui puteam citii părerile de rău..dar la ce bun că.ţi pare rău..dacă ai făcut.o deja şi dacă vei continua să o faci la fiecare moment de supărare?
Eu:Ok, cum vrei. Dar de data asta o să stau cu tine, orice s.ar întâmpla, aici o să fiu. Mă mut aici! Să n.aud vreun comentariu.:-w
Lex:Nici eu nu puteam să o zic mai bine. Te iubesc, ştii asta? <3

2 comentarii: